Extensions voor een lange, volle bos haar

Heeft jouw haar best wel een leuke lengte, maar is het nog niet lang genoeg? Of hangt het te plat langs je gezicht en zou je meer volume willen?

Dan zijn extensions de oplossing voor jou.

Welk type extensions past bij jou?

Ik gebruik in de salon 2 verschillende technieken: tape extensions en weave extensions. Allebei de soorten zijn gemaakt van echt haar, zijn niet schadelijk voor jouw haar / huid en zijn herbruikbaar.

Ze hebben allebei hun eigen voordelen. Daarom bepalen we samen welke het beste bij jou past, afhankelijk van jouw wensen.

review van mijn klant

“Ik was opzoek naar een oplossing om mijn haar toch op een mooie natuurlijke manier los te kunnen dragen. Ik heb namelijk Alopecia Areata en zocht daarom dus ook naar een haarvriendelijke oplossing. Ik kwam bij Studio ID terecht en Mardy kwam direct met de extensions van Hairtalk, vriendelijk voor je haar en geschikt om de kale plekken te bedekken. Echt een top oplossing!”

– Jessica

“Niemand heeft door dat ik extensions draag”

Tijdens het eerste adviesgesprek kijken we niet alleen welke techniek goed bij jou past, maar ook naar de juiste kleur. Het is namelijk super belangrijk om de kleur van de extensions goed af te stemmen op jouw echte haar. Dat moet ‘blenden’, anders valt het meteen op dat je extensions draagt. Zonde! En niet nodig.

Boek daarom nu het gratis eerste adviesgesprek, dan kijken we samen hoe jij met extensions die lange, volle bos haar krijgt.